Het recruitment marketing bureau wat jouw ideale kandidaten bereikt met converterende campagnes

De tijd dat het plaatsen van een vacature op een vacaturesite genoeg was, is voorbij. Er is nu veel meer voor nodig om je vacature te vervullen, juist ook als je latent werkzoekenden wilt bereiken en verleiden. Met hulp van een online recruitment marketing bureau bereik je precies de juiste mensen en zet je je recruitmentbudget efficiënt in.
Hoe? Trek de aandacht met employer branding en doelgroep campagnes. Vervul je vacatures met converterende jobmarketing. Campagnes gericht op de ideale kandidaten die jij zoekt. Met een combinatie van vakinhoudelijke media, specifieke carrièresites, social media, search, display en social media ads bereiken we de mensen die straks bij jou aan de slag gaan.

Meer weten over dit onderwerp? We vertellen je er graag alles over!

Afspraak inplannenkalender
Recruitment Marketing

Waarom je daar een recruitment marketing bureau voor nodig hebt?

Nadat we duizenden recruitment marketing campagnes gedraaid hebben, weten we wat wel en niet werkt. We kennen niet alleen de advertentiekanalen door en door, maar ook de recruitment en HR-wereld. Van candidate journey optimalisatie tot antidiscriminatie wetgeving en AVG-proof dataverwerking.
Voordat we aan een campagne beginnen, doen we uitgebreid onderzoek naar je doelgroep, doelstellingen en je huidige candidate journey. Zodat we juiste kanalen kunnen selecteren, sprekende content kunnen maken en de weg naar de sollicitatieknop optimaliseren. Op die manier kunnen we jouw recruitmentbudget slim inzetten. Tijdens de campagnes zitten we er ook bovenop. We draaien graag nog zelf aan de knoppen, om tot een optimaal resultaat te kunnen komen. Dat resultaat zie je terug in de rapportages die we regelmatig met je doornemen.

Denk je nu ‘leuk verhaal, BRANDMANNEN, maar ik wil graag zien wat recruitment marketing concreet oplevert’. Check dan vooral onze cases.

Bekijk deze cases

ODBN werven trainees

ODBN

ODBN ging in 6 weken van niets naar 10 aangenomen trainees

recruitment campagne

Teylingereind

Teylingereind: in recordtijd de beoogde nieuwe medewerkers

job marketing campagne

Vopak

Koninklijke Vopak: een doelgroepgerichte landingspagina

HEMA recruitment marketing

HEMA

Dit bereikte HEMA met 5 maanden recruitment marketing

online recruitment campagne

Ontdekdezorg

Ontdekdezorg: In een maand tijd 37.000 unieke bezoekers

Mijn ervaring met BRANDMANNEN is erg positief te noemen. Ze denken met ons mee als het gaat om hoe we vacatures goed in de markt kunnen zetten. Daarnaast gaat de dienstverlening uiteraard verder dan alleen maar individuele vacatureplaatsingen. Ook het meehelpen ontwikkelen van arbeidsmarktcampagnes zijn toevertrouwd aan de BRANDMANNEN.

 

Paul Stad – Corporate Recruiter Servicepunt71

Meer weten? Onze adviseurs helpen je verder!

Afspraak inplannenkalender

Lees deze artikelen over recruitment marketing

wat is online recruitment marketing

Wat is online recruitment marketing?

Wat is online recruitment marketing? En waarom je er niet meer omheen kunt. Targeting, look-a-like audiences, click-through-rates, campagne optimalisaties en gedragsobservatie. Begrippen die voor de gemiddelde recruitment marketeer niet vreemd zijn.