Het employer branding bureau wat jouw échte werkgeversverhaal ontdekt en vertelt

De juiste employer branding laat zien wie jouw organisatie is als werkgever. Zodat toekomstige collega’s een goed beeld krijgen van wie je bent en je kandidaten aantrekt die daadwerkelijk bij je passen. Ook als je niet werft.
Om jouw employer brand voor je te laten werken is het belangrijk om het eerlijke werkgeversverhaal te vinden en te vertellen. Want echt effectieve employer branding is niet bedacht door het MT, maar gebouwd op de ervaringen van je mensen. Een vlammend employer brand is authentiek, geloofwaardig en relevant. Het vormgeven en onderhouden van je werkgeversmerk vraagt om gedegen onderzoek, tijd en aandacht. Niet even iets wat je er even naast doet. Gelukkig staan onze employer brand specialisten klaar to light your fire!

Meer weten over dit onderwerp? We vertellen je er graag alles over!

Afspraak inplannenkalender
employer branding

Waarom je daar een employer branding bureau voor nodig hebt?

Omdat we als externe toeschouwer met een objectief oor luisteren naar wat jouw mensen te vertellen hebben. We stellen de juiste vragen om te onderzoeken wat jouw organisatie écht uniek maakt. Daarnaast duiken we in de data om te vinden waar jouw ideale kandidaat behoefte aan heeft en hoe jij als werkgever die behoefte vervult bij je huidige medewerkers.
Van ons krijg je een uitgebreide analyse van je organisatie, mensen en jouw unieke positionering. Inclusief employee value propostion. Dit is het fundament van je employer branding. Daarop gaan we bouwen.
We creëren de juiste content en campagnes om je werkgeversverhaal te vertellen aan de juiste mensen: jouw ideale kandidaten. Zo positioneer je je organisatie stap voor stap als een aantrekkelijke werkgever.

Bekijk deze cases

ODBN werven trainees

ODBN

ODBN ging in 6 weken van niets naar 10 aangenomen trainees

recruitment campagne

Teylingereind

Teylingereind: in recordtijd de beoogde nieuwe medewerkers

job marketing campagne

Vopak

Koninklijke Vopak: een doelgroepgerichte landingspagina

HEMA recruitment marketing

HEMA

Dit bereikte HEMA met 5 maanden recruitment marketing

online recruitment campagne

Ontdekdezorg

Ontdekdezorg: In een maand tijd 37.000 unieke bezoekers

Meer weten? Onze adviseurs helpen je verder!

Afspraak inplannenkalender

Lees deze artikelen over employer branding

wat is employer branding

Wat is Employer Branding?

Employer branding is hot. Niet zo gek wanneer je bijna dagelijks hoort over de ‘krapte op de arbeidsmarkt’, ‘the great resignation’ en ‘war on talent’. Maar, wat is employer branding eigenlijk? Wij nemen je mee in de definitie van employer branding en vertellen waarom het belangrijk is.