Kennis

Talent vinden op TikTok? Een EVP ontwikkelen? Look-a-like-audiences? We begrijpen dat het bijhouden van alle nieuwe recruitment marketing opties en employer branding updates je soms even te veel wordt. No worries, wij houden je up-to-date! Een ware kennisbank om je uit de brand te helpen. Mis je iets? Laat het ons weten. 

wat is online recruitment marketing

Wat is online recruitment marketing?

Wat is online recruitment marketing? En waarom je er niet meer omheen kunt. Targeting, look-a-like audiences, click-through-rates, campagne optimalisaties en gedragsobservatie. Begrippen die voor de gemiddelde recruitment marketeer niet vreemd zijn.

wat is employer branding

Wat is Employer Branding?

Employer branding is hot. Niet zo gek wanneer je bijna dagelijks hoort over de ‘krapte op de arbeidsmarkt’, ‘the great resignation’ en ‘war on talent’. Maar, wat is employer branding eigenlijk? Wij nemen je mee in de definitie van employer branding en vertellen waarom het belangrijk is.

job value proposition

Heb je al een Job Value Proposition?

Heb je net je EVP opgesteld, krijg je te horen dat je ook een JVP moet hebben. Geen nood, in dit artikel leggen we uit wat dit is en hoe je ertoe komt.