Je brandende recruitment vraag is in no-time opgelost

Dankzij online recruitment marketing, employer branding en een super makkelijk ATS. Op de Brandmannen manier: datagedreven, met goede content én aandacht.

Maak indruk op je ideale kandidaten

Zoek jij getalenteerde mensen om je team te versterken en wil je het hart van je ideale kandidaat voor je winnen? Dan brengen we je vacatures onder de aandacht bij de juiste mensen en bouwen samen met jou aan een onweerstaanbaar werkgeversmerk. Wie jouw doelgroep ook is, met spot-on employer branding content zien ze hoe het écht is om bij jullie te werken.
Benieuwd hoe het gaat met je campagne? Je volgt de slimme job en doelgroep marketing campagnes live via het Brandmannen ATS. Ondertussen zijn wij druk met het bijsturen van je campagne voor een optimale conversie.
Dit doen we allemaal op basis van data en heldere inzichten zodat jij beter kan werven. Die inzichten gebruiken we ook om sterke content te maken. Zo staat jouw werkgeversmerk niet alleen optimaal op het netvlies van de doelgroep maar raak je ook nog de juiste kandidaat recht in het hart. Met als resultaat een voortdurende stroom getalenteerde kandidaten die bewust voor jouw bedrijf kiezen.

Employer Branding

Door je unieke werkgeversverhaal te ontdekken en te verwoorden in een Employer Value Position, bouwen we samen met jou aan een onweerstaanbaar werkgeversmerk.

users2

Recruitment Marketing

Dankzij onze datagedreven recruitment campagnes, zijn jouw werkgeversmerk én vacatures zichtbaar op de plekken waar jouw ideale kandidaten zijn.

statistiek5

Brandmannen ATS

Een Applicant Tracking System om jouw werk makkelijker te maken: je gehele werving & selectie overzichtelijk op één plek. Van vacature tot aanname.

Dashboarding

Goede analyses beginnen bij het goed inrichten van je data stack. Wij verzorgen Analytics Audits en richten Google Analytics zo in, dat je het meeste uit deze tool haalt.

Haal je handen maar uit je haar, we zijn er voor je

Waar je recruitment probleem ook zit, onze adviseurs zijn er voor je om de oplossing te vinden die het beste werkt voor jou. Zij zijn jouw centrale aanspreekpunt en haken de juiste experts aan op het perfecte moment. Dat scheelt jou een hoop tijd en kopzorgen. 

Je kunt jouw recruitment marketing en employer branding probleem dus met een gerust hart uit handen geven. Wij zijn er om jou te ontzorgen en je brandjes te blussen. Daarom krijg je van ons duidelijke projectplanningen en regelmatige resultaat updates. En een lekker drankje in onze bar als je gezellig langskomt. Sit back & relax!

Haal je handen maar uit je haar, we zijn er voor je

Employer Branding & Recruitment Marketing services

Gaan we samenwerken, dan ben je altijd verzekerd van:

  • Datagedreven voorstel gebaseerd op 13.5K campagnes
  • Eerlijk advies met de nodige ambitie
  • Altijd de juiste specialist in huis
  • Combinatie van data & intuïtie
  • Binnen 24 uur reactie

Bekijk deze cases

ODBN werven trainees

ODBN

ODBN ging in 6 weken van niets naar 10 aangenomen trainees

recruitment campagne

Teylingereind

Teylingereind: in recordtijd de beoogde nieuwe medewerkers

job marketing campagne

Vopak

Koninklijke Vopak: een doelgroepgerichte landingspagina

HEMA recruitment marketing

HEMA

Dit bereikte HEMA met 5 maanden recruitment marketing

online recruitment campagne

Ontdekdezorg

Ontdekdezorg: In een maand tijd 37.000 unieke bezoekers