Het recruitment marketing bureau dat jouw ideale kandidaten bereikt met converterende campagnes

De tijd dat het plaatsen van een vacature op een vacaturesite genoeg was, is voorbij. Er is nu veel meer voor nodig om je vacature te vervullen, juist ook als je latent werkzoekenden wilt bereiken en verleiden. Met hulp van een online recruitment marketing bureau bereik je precies de juiste mensen en zet je je recruitmentbudget efficiënt in.

Hoe? Trek de aandacht met employer branding en doelgroep campagnes. Vervul je vacatures met converterende jobmarketing. Campagnes gericht op de ideale kandidaten die jij zoekt. Met een combinatie van vakinhoudelijke media, specifieke carrièresites, social media, search, display en social media ads bereiken we de mensen die straks bij jou aan de slag gaan. We zien naast kanalen zoals LinkedIn, META, Snapchat, Youtube, Pinterest en TikTok ook steeds vaker Spotify, Reddit en Digital Out of Home als succesvolle kanalen. Afhankelijk van jouw doelgroep kiezen we de beste mediastrategie.

Meer weten over dit onderwerp? We vertellen je er graag alles over!

Afspraak inplannenkalender
Recruitment Marketing

Waarom je daar een recruitment marketing bureau voor nodig hebt?

Nadat we duizenden recruitment marketing campagnes gedraaid hebben, weten we wat wel en niet werkt. We kennen niet alleen de advertentiekanalen door en door, maar ook de recruitment en HR-wereld. Van candidate journey optimalisatie tot antidiscriminatie wetgeving en AVG-proof dataverwerking.
Voordat we aan een campagne beginnen, doen we uitgebreid onderzoek naar je doelgroep, doelstellingen en je huidige candidate journey. Zodat we juiste kanalen kunnen selecteren, sprekende content kunnen maken en de weg naar de sollicitatieknop optimaliseren. Op die manier kunnen we jouw recruitmentbudget slim inzetten. Tijdens de campagnes zitten we er ook bovenop. We draaien graag nog zelf aan de knoppen, om tot een optimaal resultaat te kunnen komen. Dat resultaat zie je terug in de rapportages die we regelmatig met je doornemen.

Denk je nu ‘leuk verhaal, BRANDMANNEN, maar ik wil graag zien wat recruitment marketing concreet oplevert’. Check dan vooral onze cases.

Met welke recruitment marketing activiteiten je morgen nog kunt beginnen

  • Een strategische recruitment marketingplan inclusief doelgroep, boodschap en mediakanalen
  • Het inrichten van GA4 events om te meten of je recruitment marketing succesvol is
  • Je persona (ideale kandidaat) aanscherpen, zodat je campagnes altijd actueel blijven
  • Meer inzetten op contextual targeting (op basis van interesse)
  • Je vacatures een update geven als je al een tijdje dezelfde gebruikt
  • Een scan doen op je recruitment marketing uitingen en of deze nog steeds voldoen aan je Employer Brand
  • Bij jezelf solliciteren om te toetsen of het proces laagdrempelig genoeg is. Zo nee, optimaliseren of ons om advies vragen

Bekijk deze cases

ODBN werven trainees

ODBN

ODBN ging in 6 weken van niets naar 10 aangenomen trainees

recruitment campagne

Teylingereind

Teylingereind: in recordtijd de beoogde nieuwe medewerkers

job marketing campagne

Vopak

Koninklijke Vopak: een doelgroepgerichte landingspagina

Meer weten? Onze adviseurs helpen je verder!

Liesbeth Dusseljee - adviseur Brandmannen
Afspraak inplannenkalender

Lees deze artikelen over recruitment marketing