BRANDMANNEN Partnerprogramma

Tegenwoordig is het niet altijd meer genoeg om vacatures op de gebruikelijke vacaturewebsites
te plaatsen. Dat is voor organisaties balen, vooral wanneer ze een belangrijke vacature uit hebben
staan welke ze snel vervuld willen hebben. Converterende jobmarketing is hier de oplossing voor. 

Met ons partnerprogramma vragen organisaties heel eenvoudig via het ATS-systeem een jobmarketing campagne aan. Hoe het werkt en wat de voordelen zijn? 

Krachten bundelen voor continue instroom

Door de krachten te bundelen met Brandmannen, transformeer je jouw ATS-systeem tot de ultieme recruitmenttool. Ons partnerprogramma is speciaal ontworpen om het leven van recruiters en HR makkelijker te maken. Met een integratie zorg je ervoor dat je jouw klanten een geïntegreerd platform levert voor het moeiteloos lanceren en analyseren van campagnes voor vacatures die extra aandacht nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan specialistische functies binnen finance, IT maar ook wanneer ze een groot aantal vacatures moeten invullen binnen bijvoorbeeld de horeca en transport. Door het gebruik van slimme technologie en data van jarenlang campagne voeren, maken klanten automatisch gebruik van onze best practices.

 

Ze hoeven hun vertrouwde omgeving niet te verlaten om een jobmarketing campagne te starten. Andere voordelen van onze jobmarketing API op een rijtje:   

Verhoogde efficiëntie

Automatiseer het plaatsen van campagnes voor vacatures en integreer de rapportages in je eigen dashboard. 

Diepgaande inzichten

Gedetailleerde data-analyse voor het optimaliseren van campagnes binnen je ATS.

Data gedreven

Gedreven door AI en de duizenden campagnes uit het verleden, weten we precies welk kanaal het beste werkt voor welke vacature. 

Deskundig advies

Ons team van experts staat indien gewenst voor je klanten klaar met advies op maat.

Groeiend netwerk

Toegang tot een netwerk van meer 1.000+ hoog-kwalitatieve mediakanalen. Of het nu een vacatureplaatsing op Indeed, Linkedin of social media is.

Commissie

Niet geheel onbelangrijk, we bieden een interessante commissie structuur aan voor het aanbrengen van nieuwe klanten en campagnes.

Waar we voor staan

Maak kennis met de toekomst van recruitment – samen met BRANDMANNEN. Met onze specialisatie in jobmarketing en employer branding, brengen we diezelfde vurige toewijding naar het ATS-systeem van jouw klanten. Laten we de manier waarop de wereld werft verder vernieuwen.

Slim

Ons werk begint altijd met data, kwalitatief én kwantitatief. Data die we slim interpreteren om tot de beste oplossing te komen.

Snel

Zo snel als de brandweer – What's in a name. Gisteren je vacature vervullen is wat lastig, maar vandaag staan we in de startblokken.

Eerlijk

We gaan voor je door het vuur, met alles wat we in huis hebben. Daarin zijn we eerlijk. Liever een oprechte ‘nee’, dan een onhaalbare ‘ja’.

Lief

Bij ons geen afstandelijke pakkencultuur. Of je nou opdrachtgever of collega bent, we zetten met liefde die extra stap.

Meer weten? Rutger helpt je verder!

Afspraak inplannenkalender

Lees onze artikelen