employer branding.

onderscheidende verhalen voor een onweerstaanbaar werkgeversmerk

onweerstaanbaar voor talent

Met employer branding positioneer je je organisatie continu als aantrekkelijk werkgever. Ook als je niet werft. Ben je dan toe aan nieuwe kandidaten, dan geniet je al een voorkeurspositie!

Door goed onderzoek te doen naar je werkgeversmerk, weet je hoe je jezelf neer kan zetten als een aantrekkelijke werkgever. Je koppelt jouw unieke eigenschappen aan de behoefte van de doelgroep; je huidige en potentiƫle medewerker. Je communiceert continu, en specifiek op relevante momenten. Door over je werkgeverschap te delen, bouw je stap voor stap aan een sterke reputatie. Dat is fijn voor de mensen die al bij jou werken, maar ook handig als je voortdurend op zoek bent naar nieuw talent.

We brengen de doelgroepen gedetailleerd in kaart aan de hand van persona's.

Door de unieke raakvlakken te vinden van de arbeidsmarkt, het werkgeversimago en de behoefte van de doelgroep schrijven we een relevant en onderscheidend EVP en werkgeversverhaal.

Waarop we verleidelijke campagnes bouwen om de latente kandidaat te boeien en verbinden aan je werkgeversmerk.

Ben je benieuwd hoe we dat aanpakken voor onze klanten? Bekijk dan onze cases en ontdek wat een sterk werkgeversmerk onze klanten oplevert.

samen bouwen aan een sterk employer brand?

Elke samenwerking begint bij een goed gesprek.

ja, ik wil een goed gesprek